Επιστροφές και Εγγυήσεις προϊόντων – Ακύρωση παραγγελίας:

 

Η επιστροφή ενός προϊόντος γίνεται δεκτή υπό τους εξής τρόπους.

 

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Όπως ισχύει για όλες τις αγορές μέσω διαδικτύου, δικαιούστε να αλλάξετε γνώμη για την αγορά σας ακόμα και μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για να μας επιστρέψετε προϊόντα που παραλάβετε, αλλά αποφασίσατε να μην ολοκληρώσετε την αγορά τους πρέπει να ισχύουν τα κάτωθι :

 1. Να μην έχουν παρέλθει περισσότερες από 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.
 2. H συσκευασία των προϊόντων δεν πρέπει να έχει ανοιχθεί και πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

    Εφόσον τα παραπάνω ισχύουν, τότε πρέπει :

Να μας τηλεφωνήσετε στο 2310 475-603 και να μας ενημερώσετε. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα με όποιο τρόπο επιθυμείτε.

Να συσκευάσετε καλά το προϊόν και να μας το αποστείλετε. Παρακαλώ σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής/παραλαβής/αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας δώσετε ένα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα καταθέσουμε τα χρήματά σας. Από το ποσό αγοράς θα αφαιρεθεί το κόστος αποστολής και τυχόν αντικαταβολής και το κόστος των εξαρτημάτων που μας επιστράφηκαν σε κακή κατάσταση ή σε διαφορετική από την αρχική τους συσκευασία.

Εάν η αγορά έχει γίνει με χρήση πιστωτικής κάρτας, αφού παραλάβουμε το προϊόν και με την προϋπόθεση να μας τα επιστρέψατε σε καλή κατάσταση, η Εταιρεία θα πιστώσει την πιστωτική κάρτα του Πελάτη με το σχετικό ποσό. Για την επεξεργασία του αιτήματος και την πραγματοποίηση της πιστωτικής εγγραφής απαιτούνται συνήθως 7 εργάσιμες ημέρες. Ο Πελάτης θα ειδοποιηθεί μόλις έχει γίνει η πλήρης επεξεργασία του αιτήματος επιστροφής.

 

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Για να μας επιστρέψετε ελαττωματικά προϊόντα, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης περιορισμένης ευθύνης, πρέπει :

Να μας τηλεφωνήσετε στο 2310 475-603.

Εάν απαιτηθεί να μας στείλετε το προϊόν για αντικατάσταση, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων που απαιτούνται για την αντικατάσταση μη ελαττωματικών προϊόντων.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν(τα) και το ελέγξουμε θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να αντικατασταθεί ή να σας επιστρέψουμε το ποσό της αγοράς σας. Από το ποσό αγοράς θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής και τυχόν κόστος αντικαταβολής

.

 • ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ πριν την παράδοση 

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εντολή, ήτοι να ακυρώσει τη συναλλαγή αγοραπωλησίας πριν λάβει τα αγορασθέντα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, ο Πελάτης αποστέλλει μία δήλωση ακύρωσης στη steamers.gr  στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@steamers.gr. Η Eταιρεία  θα αποδεχθεί την ακύρωση και θα επιστρέψει το τίμημα στον πελάτη ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης), ή με πίστωση της πιστωτικής του κάρτας, μόνο εφόσον το (αγορασθέν) προϊόν /  (αγορασθέντα) προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής (courier) για παράδοση στον Πελάτη. Εάν έχουν ήδη δοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής, τότε η ακύρωση θα θεωρηθεί ως επιστροφή των προϊόντων κατά τους ανωτέρω όρους.

 

 • ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές για προϊόντα που ανήκουν στις κατηγορίες:

 1. Υγρά Αναπλήρωσης ανοιγμένα ή σφραγισμένα
 2. Επιστόμια / Drip tips
 3. Ατμοποιητές και δεξαμενές που έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης

Για τα υπόλοιπα προϊόντα ανάλογα με τις κατηγορίες που ανήκουν ισχύει εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA –DeadOnArrival) και επιπλέον:

 1. Μπαταρίες τύπου eGo καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημερών. Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο, υγρασία, σπείρωμα και κινητά μέρη (κουμπί).
 2. Μπαταρίες επαναφορτιζόμενες σε εξωτερικό φορτιστή, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – DeadOnArrival).
 3. Ηλεκτρονικά MOD – συσκευές μεταβλητής/σταθερής τάσης καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημερών. Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο, υγρασία, σπειρώματα και κινητά μέρη (κουμπί).
 4. Μηχανικά MOD, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – DeadOnArrival).
 5. Ατμοποιητές, ανταλλακτικές αντιστάσεις και δεξαμενές που δεν έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – DeadOnArrival).
 6. Φορτιστής eGoUSB, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – DeadOnArrival).
 7. Φορτιστής τοίχου (220Volts – to – USB), καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημερών. Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο και υγρασία.

Για επιστροφές προϊόντων εντός εγγύησης ακολουθείται η παραπάνω διαδικασία επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.