ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με ταχυμεταφορές.
Για αποστολές εντός Ελλάδας, η παράδοση συνήθως γίνεται άμεσα (εκτός κι αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο ή αργία).

Έξοδα Αποστολής:

Για την Ελλάδα για δέματα έως 1 κιλό – 4,00 €
Για την πόλη της Θεσσαλονίκης έως 1 κιλό – 3,00€
Για νησιωτικούς προορισμούς έως 1 κιλό – 4,80€
Για αποστολή & αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα έως 1 κιλό – 6,80€
Για απομακρυσμένες περιοχές η χρέωση είναι 20€ + τα έξοδα αντικαταβολής

Η δωρεάν αποστολή με ταχυμεταφορές δεν ισχύει για την αποστολή βαριών δεμάτων. Η αποστολή τους τότε γίνεται μόνο με μεταφορικές εταιρίες. Τα έξοδα αποστολής, κυμαίνονται, ανάλογα με την περιοχή, από 15-25€ περίπου.

Η δωρεάν αποστολή με ταχυμεταφορές δεν ισχύει στην περίπτωση αγοράς προϊόντων σε προσφορά, και στην περίπτωση αγοράς υγρών αναπλήρωσης, έτοιμων, flavor shots, βάσεων και αρωμάτων!

Κάποια προϊόντα, λόγω του όγκου τους, πιθανόν να έχουν διαφορετικές χρεώσεις από τις εταιρίες ταχυμεταφορών. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ειδοποιηθείτε, αν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, λόγω όγκου, πριν γίνει οποιαδήποτε αποστολή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από ένα προϊόν, συνδυάστε τις αγορές σας για να μειώσετε τα έξοδα αποστολής.

Πολιτικη Επιστροφων – Αλλαγων

Δεχόμαστε επιστροφές προβληματικών προϊόντων ή προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε άμεσα το θέμα σας.
Η επιστροφή γίνεται δεκτή εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη -κρατάτε πάντα την απόδειξη πληρωμής.
Η αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται χωρίς έξοδα αποστολής όταν αυτά παρουσιάζουν πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στα σημεία εξυπηρέτησής μας.

Εάν η επιστροφή γίνεται λόγω λανθασμένης επιλογής του αγοραστή και όχι κάποιου ελαττώματος στο προϊόν τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον αγοραστή.

Εκτιμούμε ιδιαιτέρως τον πελάτη μας και σεβόμαστε την άποψή του. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί.